luni, 19 august 2013

Medicina

                     Este o ştiinţă atât de complicată şi progresează cu o viteză uluitoare încât este extrem de complicat să fii la curent , ca pacient , cu posibilităţile de tratament şi locurile , condiţiile în care acesta se poate efectua . Sănătatea este extrem de importantă pentru fiecare dintre noi şi în lumea modernă de azi este util să ai la îndemână informaţii referitoare la o afecţiune a ta sau a unei persoane dragi ţie .
                    
 
 
 
                       Primul portal românesc de sănătate transfrontalieră este CLINICBOUQUET . Aici aveţi la îndemână informaţii importante despre specializări şi clinici medicale atât din România cât şi din Europa . Noutăţi şi premiere medicale , informaţii pentru un  mod de viaţă sănătos , toate la un singur click distanţă , puse la dispoziţia ta absolut gratuit .
                       Iată câteva motive pentru care , dacă eşti întro situaţie delicată , este util să vizitezi ClinicBouquet :
                       - este foarte uşor să alegi o specialitate ;
                       - sunt prezentate atât clinici de stat cât şi private , din România şi Europa ;
                       - poţi verifica uşor dacă o clinică privată are contract cu CNAS , situaţie în care nota de plată este evident mai mică ;
                       - există posibilitatea vizualizării unităţilor medicale atât ca denumire şi adresă , cât şi ca localizare pe o hartă , lucru care îţi este de mare ajutor să te orientezi în raport cu locaţia ta ;
                       - ai la îndemână ştiri şi informaţii din lumea medicală .
                      Este necesar să mai fac o precizare : o vorbă la modă spune : ,,dacă nu eşti pe facebook , nu exişti !" . Pentru ca nu cumva să se fi scris adevărul mai înainte , ClinicBouquet nu face excepţie : https://www.facebook.com/ClinicBouquet .
                      O ultimă vorbă înainte de a incheia : nu doresc nimănui să aibă nevoie de servicii medicale , dar , dacă se întâmplă , o persoană informată face faţă oricărei provocări !
                   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu