luni, 2 septembrie 2013

Clujenii

                    


                        Mihai Motocu şi Flaviu Rus sunt doi tineri , pasionaţi de IT, care au dezvoltat un produs de stocare a datelor extrem de valoroase, produs care e în măsură să revoluţioneze
acest segment de piaţă.



                          ZenithSecure este o soluţie de păstrare în siguranţă a datelor oricărei companii şi va face faţă oricărei tentative de acces neautorizat . Iată ce spun cei doi :
                         “Concurenţii noştri oferă platforme de stocare clasice, stocarea se face într-un singur loc. Oricât de multe nivele de securitate protejează aceste sisteme aflate într-o singură locaţie,
atacatorii găsesc mereu moduri de a le “ocoli”. Aceasta este motivul pentru care atât de multe companii mari sunt victimele furturilor de date. Soluţia noastră pentru aceasta problemă este rezolvată prin separare şi stocarea datelor pe servere multiple, precum şi prin utilizarea sistemelor de operare diferite utilizate pe fiecare server individual.
                          Cu această structură, soluţia noastră este practic imposibil de “spart” deoarece atacatorii ar trebui să încalce simultan cel puţin trei servere îndepărtate geografic ce rulează sisteme de operare diferite, cu diferite medii de rulare a aplicaţiei de stocare (runtime environment). În acest moment, credem că acestă soluţie este cea mai avansată în domeniu.”
                          Mai mult decât atât , în primul an de colaborare , cei doi antreprenori sunt dispuşi să ofere clienţilor suportul şi expertiza echipei lor sau consultanţă pentru primii clienţi care vor testa ZenithSecure.
                         Aşa cum mai scriam şi aici , să mai zică cineva că tinerii din ziua de azi sunt pe calea pierzaniei ! Dacă auziţi asemenea nedreptăţi , daţi-le exemplul celor doi I.T.-işti despre care v-am spus mai sus . Aş fi onorat dacă printre cei ce citesc aceste rânduri există persoane în măsură să ia decizii la locul lor de muncă , loc unde au nevoie de asemenea tehnologii . Evident că vă îndemn să testaţi acest produs şi dacă vă satisface , de ce nu , să încheiaţi un contract de colaborare cu ZenithSecure .
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu