marți, 17 septembrie 2013

Lumea

                     Se schimbă cu o viteză uimitoare . Comerţul nu poate rămâne în urmă , aşa că noi metode de vânzare sunt disponibile . După cum ştim cu toţii , reclama este sufletul comerţului , aşa că putem vorbi şi despre noi soluţii  de a prezenta un produs sau altul .


                        Dacă există printre cititorii acestor rânduri persoane interesate să participe la noi provocări care au legătură cu rândurile scrise mai sus , iată despre ce este vorba :                 
                         Etapa I :
                         ,,Eşti o persoană curioasă ? Îţi place să testezi noi produse şi servicii apărute? Îţi place să comunici cu prietenii direct sau prin internet (reţele sociale, blog)? Alătura-te comunităţii BUZZStore şi poţi testa, împreună cu prietenii tăi, GRATUIT, cele mai noi produse şi servicii din oraşul tău! Tot ce-ţi rămâne de făcut este să deschizi coletul BUZZStore şi să te bucuri de prilejul de a testa produsele oferite !"
                          Etapa a II-a :
                         ,,Ai fost selecţionat în echipa de testare pentru un anume produs sau serviciu şi ai primit acasă coletul BUZZStore. Împărtăşeşte cu noi pe pagina campaniei (web, Facebook sau Youtube) momentul în care ai desfăcut coletul (poze, filmuleţe, impresii)."
                          Etapa a III-a :
                         ,,Ţi-au plăcut produsele testate? Spune-o şi prietenilor şi colegilor tăi, fie în mod direct, fie prin reţelele sociale în care eşti activ sau pe blogul personal. Adică, BUZZ :) " 
                         Fii lider de opinie în grupul tău deoarece părerea ta contează pentru dezvoltatorii de produse şi servicii . Informaţii la zi despre evoluţia evenimentelor găseşti aici .



                         ......   zzz  ................  zzz .................. zzzzzz ...... zzzzzzzzzz ............... :)



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu