joi, 19 septembrie 2013

Tenisul

                     Este un sport aparte care are proprii fani . Sunt absolut convins că nu v-am spus nimic din ce nu ştiaţi până acum . Competiţiile de tenis , mai mari sau mai mici , cu tradiţii consacrate sau la început de drum , sunt cu totul şi cu totul deosebite de evenimentele sportive din alte domenii . Şi asta în sensul bun . :) .
                     Sibiu Open 2013 prezentat de Carpatica Asig se desfăşoară între 21 şi 29 septembrie , prilej cu care toată suflarea tenisului românesc şi internaţional este cu ochii pe frumosul oraş . Competiţia se va desfăşura la Baza Pamira, pe strada Calea Șurii Mici, nr. 39. Accesul publicului va fi gratuit până în faza semifinalelor. Pentru ultimele acte ale competiției, biletele vor costa 25 de lei și includ accesul la semifinale și la finala de dublu în ziua de sâmbătă și la marea finală a Sibiu Open - prezentat de Carpatica Asig ce va avea loc duminică, în 29 septembrie.

                    
 
 
                         Evident că există un clip fain de promovare şi evenimentul are şi pagină de facebook .
                         Nici mai mult, nici mai puţin decât şase jucători din Top 100 mondial vor participa la ediţia din acest an a Sibiu Open, turneu din circuitul ATP dotat cu premii în valorea de 75.000 de dolari. Printre aceştia se numără tenismeni care au obţinut recent rezultate notabile, cum ar fi spaniolul Guillermo Garcia-Lopez, ucraineanul Sergiy Stakhovsky şi cehul Jan Hajek. Principalii favoriţi ai turneului  au victorii la Roger Federer, Rafael Nadal şi Andy Murray chiar în ultimii 2 ani, când cei 3 au fost constant în vârful ierarhiei mondiale .
                       
 
                        Sursă .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu