vineri, 9 mai 2014

Filmul

                            The bag man (2014) are o distribuţie de invidiat : Robert De Niro, John Cusack şi Dominic Purcell. Răsfoind lumea filmului la capitolul noi apariţii, atenţia mi-a fost atrasă de numele de mai sus care nu mai au nevoie de absout nici o prezentare.



                                Ştiţi proverbul conform căruia nu trebuie să mergi cu sacul la pomul lăudat? Ei bine, se potriveşte perfect acestei pelicule absolut plictisitoare, lipsite de orice farmec sau inspiraţie. Acţiunea se petrece în jurul unei genţi în care se află ceva misterios, chipurile. Patetic subiectul, tristă realizarea, întrebarea firească este următoarea: cum de a jucat un mare actor aşa cum este De Niro într-un asemenea film? 
                                Intenţia de a ne prezenta lumea celor certaţi cu legea care merg din ghinion în ghinion a eşuat lamentabil, după opinia mea. Eu, din fotoliu sunt extrem de departe de lumea producătorilor, regizorilor şi a actorilor de film, dar refuz să cred că aceştia, împreună sau fiecare pentru el, nu simt de la bun început în ce ape se va scălda filmul pe care îl pun la cale. Sau poate este doar o excepţie care vine să întărească această regulă. Habar n-am. Nu recomand, afară de situaţia în care doriţi să-i faceţi o glumă proastă cuiva, oferindu-i biletul dumneavoastră la film!

                                Sursă foto.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu