duminică, 6 iulie 2014

România



Nu este cu nimic mai prejos decât multe alte țări, europene sau nu. Dimpotrivă. Toată chestiunea constă în modul în care ajungi să o cunoști sau, de ce nu, de felul în care este prezentată celor interesați de subiect. Adeseori am admirat frumuseți naturale sau stiluri arhitectonice, care îți taie răsuflarea, prin diferite documentare sau chiar filme artistice, realizate pe alte meleaguri. No, și? Credeți-mă, și noi avem cu ce!  
Vă propun azi, ca pentru o zi de duminică, o filmare aeriană realizată în țara mea, România! Puțin peste 5 minute de film care, cel mai probabil, o să vă facă să vă simțiți mai bine, doar sunteți români, nu? :))

„România văzută de sus în acordurile muzicii lui Ciprian Porumbescu.
Prin aceste filmări vrem să arătăm și să promovăm România . Filmările au durat 9 luni. Secvențele au fost filmate în : Apuseni, Valea Drăganului, Delta Dunării, Dumbrava Sibiului, Sighișoara, Cazanele Dunării, Coloana Fără de Sfârșit din Târgu Jiu, Sibiu, Castelul Bran, Castelul Corvinilor din Hunedoara, Castelul Peleș din Sinaia, Piața Sfatului din Brașov, Cluj Napoca, Biserica îngropată în lacul de steril din Valea Sesii, Sarmizegetusa capitala Regilor Daci și  capitala mândrei noastre țări - Bucureștiul.” (sursă)



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu